van Rooij Car Care

Opdrachtgever van Rooij Car Care
Diensten Design & Drukwerk, Video, Social Media, Website

van Rooij Car Care in Boxmeer is een autoservice dat uw auto van binnen en van buiten schoonmaakt. 

0 +
Opdrachten
0 +
Jaar samenwerking

Onze creatieve benadering zorgt ervoor dat uw boodschap de juiste doelgroep bereikt. Zo doe ik dit ook bij van Rooij Car Care in Boxmeer.

Een persoonlijke aanpak. Luisteren naar de wensen, de doelen begrijpen en samen creatieve oplossingen bedenken die resultaten opleveren. Zo maak ik beelden van de werkzaamheden die Danny van Rooij verricht bij zijn full-service auto schoonmaakbedrijf.

Alles wordt tot in detail vastgelegd om u een zo realistisch mogelijk beeld te geven van de diensten bij van Rooij Car Care. Het complete pakket van het maken van de video’s op locatie tot de eindmontage van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk het zelf maar eens.

Ik begrijp hoe belangrijk het is om de identiteit van van Rooij Car Care op een unieke en impactvolle manier te presenteren. Daarom verzorg ik het Design & Drukwerk voor van Rooij Car Care, en ik streef ernaar om hoogwaardige kwaliteit te leveren in al onze creatieve uitingen. De inzet voor vakmanschap en oog voor detail zorgen ervoor dat elk ontwerp en elke drukwerkopdracht de professionele uitstraling en aantrekkingskracht heeft die het verdient. Zoals bijvoorbeeld de prijslijsten geheel in de herkenbare huisstijl.

Onze creatieve benadering zorgt ervoor dat uw boodschap de juiste doelgroep bereikt.

Ik geloof in een persoonlijke aanpak. Luisteren naar uw wensen, de doelen begrijpen en samen aan creatieve oplossingen werken die resultaten opleveren. Een combinatie van ervaring met frisse ideeën en passie voor het vak.

Of u nu een start-up bent die zijn/haar eerste stappen zet of al een gevestigd merk bent dat op zoek is naar vernieuwing, ik ben er om u te helpen opvallen in de competitieve wereld van marketing en reclame.