T. Bens Paardensport

Opdrachtgever A. Bens
Diensten Design & Drukwerk, Fotografie, Video

Thijs Bens, gaat voor de koningstitel bij de Metworstrennen, dit is een eeuwenoude paardenrace die ieder jaar op carnavalsmaandag in Boxmeer wordt gehouden.

0 +
Opdrachten
0 +
Jaar samenwerking

Wat een eer dat ik al 2 jaar deel uit mag maken van Team Thijs. In eind 2022 begon ik met het vastleggen van het trainingsproces van Thijs Bens, dit alles in de loop naar de grote dag van de Metworst toe.

Alles werd vastgelegd van de trainingen vroeg in de ochtend tot in de avonden. En ook het wassen van de kleding hoorde erbij. Met als klap op de vuurpijl uiteindelijk de grote dag zelf waar Thijs zijn debuut heeft gemaakt bij de Metworst 2023. Al dit ruwe beeldmateriaal heb ik omgetoverd tot een blijvende herinnering voor Thijs en zijn familie. Een anderhalf uur durende documentaire genaamd “Het Debuut”.

Maar ik heb niet alleen de videoproductie mogen doen voor Thijs en zijn familie, ook heb ik er voor gezorgd dat Thijs zichtbaar was doormiddel van de advertentie te mogen ontwerpen voor de Metworstkrant in Boxmeer, Flyers en Posters, en zelfs een sponsordoek voor het paard van Thijs. Zo zijn alle sponsoren van Team Thijs goed zichtbaar op het evenement.

Voor de paardentrailer van Thijs heb ik stickers gemaakt met zijn logo. Zo valt hij overal lekker op. Zichtbaarheid is belangrijk! Ook in 2024 ben ik weer van de partij en leg ik Thijs zijn deelname aan de Metworst weer vast op beeld. 

En dit jaar is het drukwerk en promotiemateriaal zoals de  sponsordeken, flyers en posters ook weer geregeld. Thijs Bens is in ieder geval niet te missen aan het Vortum’s Veld.