Spect Bouwmanagers & Adviseurs

Opdrachtgever Spect Bouwmanagers & Adviseurs
Diensten Design & Drukwerk, Fotografie, Merchandise, Social Media

Spect maakt ingewikkelde vastgoedvraagstukken helder. Al sinds 1992 staan zij opdrachtgevers in uiteenlopende branches met raad en daad terzijde met huisvestingsadvies, projectmanagement en uitgebreide services op het gebied van bouw, verbouw, beheer, onderhoud en storingsopvolging. Hen doel is even simpel als uitdagend; zij willen hen opdrachtgevers ontzorgen. En daarin gaan ze heel ver.

Opdrachten
0 +
Jaar samenwerking
0 +

Onze creatieve benadering zorgt er ook bij Spect voor dat hen boodschap de juiste doelgroep bereikt. We hebben een goede samenwerking waarbij ik al vele uiteenlopende projecten en opdrachten heb mogen uitvoeren.

Dit gaat van het opmaken van digitale presentaties, organogrammen, excel-sheets, portfolio’s en onepagers tot het leveren van diverse drukwerk producten, merchandise en bouwplaats materialen zoals bouwhekdoeken, containerborden en bouwhelmen.

Al vele interne maar ook externe presentaties welke Spect aan haar klanten presenteerd hebben ik mogen ontwerpen met resultaat.
Maar ook het drukwerk van bijvoorbeeld de bedrijfspresentatie als hardcover boek, ingebonden presentaties om uit te delen, flyers en folders voor de 3D scanner welke zij als service aanbieden, en zelfs een 8 luik folder met gehele handleiding voor het gebruik van het Wish3 Mobile Portaal welke de klanten van Spect gebruiken.

Leuke merchandise items welke Spect heeft laten maken door ons zijn bijvoorbeeld de Safety Earplugs, deze hebben zij uitgedeeld bij een project. Een leuk ludiek geschenk maar toch functioneel. Ook heeft het personeel van Spect kunnen genieten van de zomer met een zonnebril voorzien van logo. Draagbare reclame noemen we dat.

We zorgen dat Spect zichtbaar is en blijft. Bijvoorbeeld door de opvallende baniervlaggen welke aanwezig zijn bij evenementen gesponsord door Spect. Maar ook waar werk in uitvoering is zorgen we voor herkenning. Zo heb ik Spect ook mogen voorzien van functionele producten zoals bijvoorbeeld gepersonaliseerde bouwhelmen met logo, bouwhekdoeken, verboden toegang borden, en zelfs jassen met bedrijfslogo.

Maar ook voor intern gebruik hebben we diensten voor Spect verleend, bijvoorbeeld het maken van een bedrijfsreportage waarbij zij sinds kort het hele team hebben laten fotograferen door. Deze hebben we vervolgens op een hexagon vorm gedrukt welke op een wand gemonteerd zijn. Een mooie creatieve tijdloze oplossing voor het presenteren van het personeel.

Ik geloof in een persoonlijke aanpak. Luisteren naar uw wensen, de doelen begrijpen en samen aan creatieve oplossingen werken die resultaten opleveren. Een combinatie van ervaring met frisse ideeën en passie voor het vak.

Zo heb ik al vele bestaande elementen van Spect in een nieuw jasje mogen steken met positief resultaat. Zelfs op het gebied van Social Media mogen we ondersteunen bij Spect bijvoorbeeld projecten uitlichten op LinkedIn en zelfs een jaaroverzicht met voltooide opdrachten. Online en offline zichtbaarheid, daar gaan we voor!

Toen ik de aanvraag kreeg het calamiteitenformulier te verfraaien heb ik een idee opgezet zodat Spect haar klanten op een betere manier kan voorzien van dit product. Spect heeft een 24/7 storingsdienst waarbij zij bedrijven ondersteunen wanneer er calamiteiten zijn. Hiervoor heb ik de calamiteitenkaart bordjes ontworpen. Deze zijn voor elk bedrijf gepersonaliseerd en zij kunnen deze ophangen waar ze maar willen.

In een overzichtelijk schema is te zien welke handeling zij moeten uitvoeren bij diverse calamiteiten. De bordjes zijn voorzien van een QR code welke hen naar de online omgeving stuurt om een storing te kunnen melden.

Natuurlijk hebben we voor Spect nog vele andere mooie producten gemaakt. Benieuwd naar meer?
Neem gerust vandaag nog contact met ons op.