RoCo Forwarding

Opdrachtgever RoCo Forwarding
Diensten Design & Drukwerk

RoCo Forwarding een bedrijf actief in de branche expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

Met oog voor detail en een combinatie van strakke lijnen en vloeiende vormen symboliseert het logo van RoCo Forwarding de gestroomlijnde logistieke processen, terwijl de frisse kleuren de energie en vitaliteit van het bedrijf vertegenwoordigen.

Elk detail is met zorg overwogen, met als doel een beeldmerk te creëren dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een diepgaande connectie heeft met de missie en visie van RoCo Forwarding. Het is een symbool van vooruitgang, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Met genoegen delen wij mee dat wij niet alleen het logo hebben ontworpen voor RoCo Forwarding, maar ook het volledige stylesheet voor de huisstijl hebben gerealiseerd. Met oog voor consistentie en stijl hebben we een set richtlijnen opgesteld die de visuele identiteit van RoCo Forwarding versterkt en eenduidigheid in alle communicatie bevordert.

Het stylesheet omvat een scala aan elementen, zoals kleurenpaletten, typografie, grafische elementen en toepassingsrichtlijnen, die samen een samenhangende en herkenbare huisstijl vormen. Elk aspect is zorgvuldig afgestemd op de waarden en doelen van RoCo Forwarding, met als doel een krachtige en consistente merkuitstraling te creëren.

Dit betekent niet alleen dat het logo naadloos integreert met andere visuele elementen, maar ook dat alle uitingen, van visitekaartjes tot digitale media, in lijn zijn met de identiteit van RoCo Forwarding. Het stylesheet dient als een leidraad om ervoor te zorgen dat alle communicatie een uniforme uitstraling behoudt, waardoor de impact van de huisstijl wordt versterkt.

Ik geloof in een persoonlijke aanpak. Luisteren naar uw wensen, de doelen begrijpen en samen aan creatieve oplossingen werken die resultaten opleveren. Een combinatie van ervaring met frisse ideeën en passie voor het vak.

Ook geïnteresseerd in logo ontwerp of een van de andere diensten? Neem dan snel vrijblijvend contact op!