Restaria de Flip

Opdrachtgever Restaria de Flip
Diensten Design & Drukwerk, Social Media

De lekkerste Restaria (restaurant & cafetaria) van Boxmeer! Al jaren lang staan zij garant voor kwaliteit en gemak tegen betaalbare prijzen.

0 +
Opdrachten
0 +
Jaar samenwerking

Tijdens mijn bijbaan bij Restaria de Flip heb ik ook mogen zorgen voor de zichtbaarheid op diverse vlakken zoals Design & Drukwerk, Social Media, maar ook Signing.

Zo hebben we bijvoorbeeld een tijd geadverteerd op het Instagram kanaal van Restaria de Flip om een interactie te krijgen met de gasten. We hebben diverse nieuwe producten uitgelicht in een mooi eigentijds jasje. We kregen hier vele positieve reacties over.

Zorgen dat de producten en gerechten opvallen bij Restaria de Flip, laat dat maar aan mij over! Korte geanimeerde video’s waarbij de producten een hoofdrol spelen en er ook nog eens lekker uitzien. Dit deden we met bestaande producten maar ook de producten van de nieuwe menukaart werden uitgelicht.

Onze creatieve benadering zorgt er ook hier weer voor dat uw boodschap de juiste doelgroep bereikt. Om deze tafelkaarten als voorbeeld te noemen. Een flyer van A5 formaat welke op het terras geplaatst werden zodat de gasten binnen aan de balie bestellen.

Daarnaast heb ik de waardebonnen mogen ontwerpen met bijpassende enveloppen. Geheel in de eigen herkenbare stijl van deze restaria. Een leuk cadeau om te geven maar ook om te krijgen.

Ook heb ik binnen de ramen van de technische ruimte/opslag mogen voorzien van etched glass folie, Zo is er in de doorgang naar de sanitaire voorziening geen zicht meer in de opslag ruimte. en dit geeft voor de gasten een rustige en gemoedelijke sfeer waardoor de ervaring verbeterd wordt.