Bens Bouwadvies

Opdrachtgever A. Bens
Diensten Design & Drukwerk

Advieswerk voor bouwkundige werkzaamheden.

Met trots deel ik dat ik de eer heb gehad om het logo te mogen ontwerpen voor Bens Bouwadvies. Het is altijd een bijzondere ervaring om een bedrijf visueel te vertegenwoordigen en de essentie van hun identiteit te vatten in een uniek en krachtig logo.

Bij het ontwerpen van het logo voor Bens Bouwadvies heb ik gestreefd naar een beeldmerk dat niet alleen de professionaliteit en expertise van het bedrijf weerspiegelt, maar ook de unieke karakteristieken en waarden die Bens Bouwadvies onderscheiden. Elk element en kleur is zorgvuldig gekozen om een harmonieus geheel te creëren dat de missie en visie van Bens Bouwadvies op treffende wijze weergeeft.

Zo mocht ik het gloednieuwe logo meteen zichtbaar maken door hier vlaggen van op te leveren. Heldere blauwe kleuren, en goed zichtbaar!

Het is altijd inspirerend om te werken met bedrijven die streven naar excellentie, en ik ben dankbaar dat ik mocht bijdragen aan het visuele aspect van Bens Bouwadvies. Het logo is niet slechts een grafisch element, maar een representatie van het vakmanschap, toewijding en innovatie die het bedrijf kenmerken.

Ik kijk ernaar uit om te zien hoe dit logo zal bijdragen aan de herkenbaarheid en succesvolle uitstraling van Bens Bouwadvies. Mocht u verdere vragen hebben over het ontwerpproces of bent u geïnteresseerd in een logo? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen.