Basisschool de Weijerwereld

Opdrachtgever Basisschool de Weijerwereld
Diensten Design & Drukwerk, Video, Fotografie, Merchandise

Samen de toekomst ontdekken bij de Weijerwereld. Midden in het sociale leven van Boxmeer en het Weijerpark. Een school zonder hek. Letterlijk en figuurlijk.

0 +
Opdrachten
0 +
Jaar samenwerking

Al 4 jaar op rij mag ik de schoolverlaters vastleggen op beeld schitterend in de eindmusical waar ze enorm hard voor hebben gerepeteerd. Een terugkerende opdracht omdat dit elk jaar weer goed in de smaak is gevallen bij de ouders en de leerkrachten.

Voor Design & Drukwerk en Merchandise heeft de Weijerwereld ook aan de bel getrokken. Zorgen voor het zichtbaar maken van prins en prinses carnaval 2024. 

Ik heb de prins en prinses gefotografeerd en deze beelden zijn ingezet voor verschillende mediatoepassingen in aanloop naar het carnavalsfeest op de Weijerwereld.

Zo heb ik de onderscheidingen voor de gehele school gecreëerd: gouden medailles met een full-color foto en een koord in carnavalskleuren. Daarnaast heb ik ook de posters ontworpen die thuis bij de families werden opgehangen en door de school werden verspreid. En misschien wel het mooiste van alles, opvallende spandoeken met de lijfspreuk van de prins en prinses.

Alles is met mooie levendige, sfeervolle kleuren! Basisschool de Weijerwereld is helemaal gereed voor carnaval.